Spil på Cykling

Mellem etapeløb, endagsklassikere og verdensmesterskaber tilbyder bwin dig masser af muligheder for at oddse på cykling.

Ryttere som på det seneste har kørt flot og er favoritter til de store Grand Tours er blandt andet Tadej Pogačar, Chris Froome og Wout Van Aert. Danskerprofilen Jonas Vingegaard er også blandt de største talenter i verden og har allerede sikret sig podium plads i Tour De France.

Uanset om du placerer et væddemål før løbet, eller du laver live væddemål baseret på feltets bevægelser, vil vores online sportsvæddemålsside tilbyde dig alle sæsonens bedste løb.

Spil på Grand Tours

Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta er de tre største etapeløb. Disse begivenheder samler de bedste cykelryttere såsom slovenske Tadej Pogacar. Tour de France er den eneste kategori 1, mens Giro D'Italia og Vuelta Espana er kategori 2. Odds på Tour de France nu.

Til disse begivenheder tilbyder bwin dig at oddse på dagens vinder i touren, hvad enten det er de høje bjergetaper på grusveje eller vinderen af den individuelle tidskørsel. Du kan også oddse på de andre klassifikationer som den bedste sprinter, den bedste bjergrytter eller det bedste World Tour-hold, udover den, der vinder det generelle klassement.

Anbefalede odds på cykling

Cyklisternes topform kan ikke vare hele sæsonen. Holdene skal planlægge så godt de kan, hvem der vil være i form til at stråle i en eller flere store begivenheder. Som en anbefalet indsats er det essentielt at se på, hvem der kommer i form. I ugerne op til det løb, du vil satse på, bør du tjekke præstationerne for cykelrytterne og deres hold.

Som sæsonen skrider frem, vil de, der endnu ikke har vundet, sigte hårdt efter sejren, og hver ny dag byder på en chance for at de kan prøve igen.

Der er også visse hold der har domineret de store Grand Tour løb og disse hold investerer også typisk meget i netop de store løb. UAE Team Emirates, Jumbo-Visma, Ineos Grenadier er de storhold der har haft de bedste ryttere her på det seneste.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk