Top konkurrencer
Alle konkurrencer
Alle lande
Verden
101
Europa
44
Danmark
15
England
76
Spanien
77
Tyskland
86
Italien
67
Frankrig
49
Portugal
17
Sydamerika
65
Argentina
22
Brasilien
31
ALLE LANDE
Fodbold
Fodbold
Resultat 1X2
Over/Under

Spil på Fodbold

Når det kommer til den verdensomspændende popularitet af online odds og betting, kan ingen sport konkurrere med fodbold. 

De fleste lande i verden spiller fodbold og har landshold, hvilket gør fodbold til en velkendt sport. For at sætte tingene i perspektiv, er der flere lande tilknyttet FIFA, end der FN medlemslande. 

Det smukke spil 

Fodbold kaldes det "smukke spil", fordi det giver dig en følelse af glæde og passion, og odds på fodbold er ikke anderledes. 

Hvis du elsker at se fodbold vil du opdage, at væddemål på dit foretrukne fodboldhold kun vil gøre det endnu mere spændende og underholdende. 

Mange kan lide at følge bestemte spillere og fodboldhold, og kender dem godt nok til at forstå deres styrker og svagheder, hvilket giver mulighed for at træffe bedre beslutninger, når det handler om at vædde på vinderne af fodboldkampe og turneringer. 

Så længe du holder dig til det, du ved, er der masser af sjove væddemål at oddse på i de tusindvis af fodboldkampe, der spilles over hele verden. 

Væddemål på fodbold 

Bwin giver dig odds på sandsynligheden for udfaldet af kampe og begivenheder, såsom antallet af scorede mål og individuelle scoreringer. 

Vinderen af kampen er den enkleste form for odds man kan bette på, hvor du forudsiger udfaldet af en kamp. Du kan spille på at hjemmebaneholdet vinder, udebaneholdet vinder eller at kampen ender uafgjort. Dette kaldes også 1 x  2. Det er vigtigt at bemærke at når det gælder væddemål, afgøres udfaldet af kampen efter resultatet efter 90 minutter. Det betyder, at hvis målscoren er uafgjort efter 90 minutter i fodboldkampen, bliver uafgjort det vindende odds - uanset resultatet efter forlænget spilletid eller straffespark. 

Daglige tilbud på combi+ og Price Boosts er udvalgte væddemål på populære kampe og valg som har fået ekstra høje odds, og dermed kan du opnå større potentielle gevinster for den samme indsats.  

‘Live’ Fodbold betting 

Du kan spille på enhver fodboldkamp både inden kampen starter, men også mens den spilles live! Her vil du se, at oddsne ændres hurtigt i takt med at kampen spilles. Med live betting kan du følge enhver kamp og hele tiden holde dig opdateret med vores odds eller resultaterne. Uanset om du ser fodboldkampen i tv eller er på farten behøver du ikke at gå glip af noget.  

Der er ofte spændende fodboldkampe spillet over hele verden, hele tiden. Tag et kig på vores live sektion og få et overblik over hvad der bliver spillet lige netop nu og bliv inspireret til dit næste væddemål.  
 
 
Udvalgte fodboldkampe kan ovenikøbes livestreames gratis, så længe at du har indbetalt på din konto.  

Spil på de største fodboldturneringer 

På bwin.dk kan du spille på alt fra små til de allerstørste fodboldturneinger. I øjeblikket er Champions League, UEFA Europa League og UEFA Europa Conference League de ubestridt største eurpæiske klubturneringer. 
 
Her kæmper nogle af verdens bedste spillere i nogle af de mest prestigefyldte klubber i Europa, for at sikre sig de eftertragtede trofæer.  
 
Vi tilbyder selvfølgelig masser af spændende væddemål og specialspil på disse ligaer for at gøre din spilleoplevelse endnu bedre.  

Væddemål på de vigtigste europæsiske ligaer 

Udover de støste fodboldligaer, kan du selvfølgelig også spille på dine favoritter i de lokale ligaer og opgør. Engelske Premier League er en favorit for mange, da kærligheden for de traditionsfyldte klubber kan mærkes helt over til Danmark. Danmark har da også en ’danskerklub’ i Brentford, som i øjeblikket præsterer godt i den bedste engelske liga.  

Længere sydpå byder den spanske La Liga også på spændende opgør, hvor især storklubberne Barcelona og Real Madrid tiltrækker meget opmærksomhed for deres gode spil og stolte traditioner.  
Vi tilbyder altid et væld af spændende væddemål med attraktive odds på de fleste fodboldturneringer, både pre-match og live.  
 
Du kan også spille på Superligaen hos os, spil på første målscorer, vinderen af kampen, vinderen af turneringen, eller på antallet af mål og meget mere! Du kan også finde væddemål med attraktive odds på den danske 1. division og andre mindre danske ligaer. 

Vidste du, at ved at tilmelde dig vores ’Vis dine faver’ kampagne kan modtage skræddersyede tilbud til når dit yndlings-Superligahold spiller?

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk