Top turneringer
ATP (Barcelona/ESP) - Grus
ATP
4
ATP (München/GER) - Grus
ATP
4
ATP (Bukarest/ROU) - Grus
ATP
6
WTA Stuttgart (GER) - Clay
WTA
4
WTA Rouen (FRA) - Clay
WTA
3
WTA 125K Oeiras (POR) - Clay
WTA
1
ALLE TURNERINGER
Alle konkurrencer
Grand Slam-turneringer
8
ATP
22
WTA
14
Challenger
38
ITF mænd
14
ITF kvinder
14
Alle konkurrencer
Tennis
Tennis
2-vejs - Hvem Vinder?
Hvem vinder sættet?

Spil på Tennis

Efter fodbold, er tennis en af de mest populære sportsgrene. Både at følge, men også at placere væddemål på. Hos bwin tilbyder vi masser af spil på tennis, og du kan finde spændende væddemål på tennis lige fra ITF, Challenger, ATP og WTA niveau, og selvfølgelig Grand Slams.

Du kan spille på tennis både pre-match og live. Vi tilbyder derudover også livestreaming på udvalgte opgør.

Tennis er en oplagt sport at følge  og spille på live, da du har god tid til at udtænke dit næste bet. Blandt andet fordi at spillerne mellem hvert andet sæt skifter side, og i den forbindelse har de en pause på op til 90 sekunder.

Vi tilbyder mange forskellige betting markeder på tennis, og udover de klassiske vinderspil kan du eksempelvis placere bets på hvem der vinder 1. sæt, hvor mange sæts der i alt spilles eller scoren efter et givent antal sæts. 

Fordi tennis er en helårssport, er der flere faktorer der spiller ind, når du placerer væddemål på tennis. Underlaget er et godt eksempel – tenniskampe kan spilles på grus, græs eller hardcourt. Der er forskellige sæsoner for forskellige underlag, og det er ikke uset at nogle spillere præsterer bedre på nogle underlag end andre. Derudover kan vejret til udendørstureringer have indflydelse for udfaldet af kampen.

Alt dette er værd at have med i tankerne, når du placerer tennis bets.
Vi tilbyder desuden også boostede odds på tennis med vores Price Boosts. Her kan du spille med endnu højere odds og dermed få potentielt større gevinster.

De største tennisturneringer

Grand Slams er ubestridt de største tennisturneringer. Der spilles 4 Grand Slams om året og det er oplagte turneringer at spille på tennis på. Det er nemlig kun verdens allerbedste spillere der kan spiller her. Det danske tennistalent, Holger Rune, er efterhånden selvskrevet til disse turneringer og er en fornøjelse for mange at følge.

De 4 Grand Slams er Australian Open, French Open, US Open og Wimbledon. Du kan allerede nu placere spil på vinderen af samtlige nævnte turneringer.

Attraktive odds på Grand Slams

Australian Open er allerede et  veloverstået kapitel dette år, her vandt Djokovic på herrernes side og Sabalenka vandt på kvindernes side. Det er derfor nu tid til rette øjnene mod årets resterende Grand Slams.
French Open finder sted i maj, herefter følger Wimbledon trop og den sidste er US Open. Allerede nu er det tydeligt at se at der er vinderfavoritter på forhånd – Novak Djokovic og Iga Swiatek.
Djokovic har vundet flest herre-single Grand Slams og dermed slår han Roger Federes rekord, som bestod af 20 Grand Slam titler i herre-single.

På kvindernes side har Magaret Court stadig rekorden ved at have sikret sig 24 dame-single Grand Slam sejre. Serena Williams var hende i hælene med 23 sejre. Da ingen af disse to spillere er aktive mere er konkurrencen mere åben og odds kan skifte mere når du spiller på kvindernes turneringer.

Mellem Grand Slam turneringerne er der ugentligt turneringer i henholdsvis WTA og ATP hvor de bedste spillere kæmper for points til ranglisterne.
Udover Holger Rune, så er danske Clara Tauson også et stort tennistalent.

Hun har været plaget af skader, men er i øjeblikket aktiv i ITF turneringer og det er måske blot et spørgsmål om tid før vi ser hende igen til WTA og de helt store tennisturneringer igen.

Spil på tennis, eller enhver anden sport med bwin. Vi tilbyder et væld af spændende væddemål til enhver sport for at sikre dig en fuldend spilleoplevelse hos os.  

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk