Conference League

Conference League

Europa Conference League er den nyeste turnering fra UEFA, som bringer klubber ind fra mindre ligaer iblandt de 55 forbund der hører under UEFA. Her får de chancen for at spille for at vinde pokalen i en større europæisk fodboldturnering. 

Det er teknisk muligt for et hold at spille i samtlige 3 UEFA turneringer i den samme sæson.

UEFA Europa Conference League er ligesom UEFA Europa League sponsoreret af bwin, hvilket betyder at vi er stolte samarbejdspartnere med UEFA i disse to vigtige europæiske fodboldturneringer. Spil på UEFA Europa League her. Vores samarbejde betyder at du som spiller kan få adgang til eksklusive kampagner hos bwin.

Spil på Conference League

Europa Conference League spilles oftest om torsdagen, samme dag som Europa League. Du kan foretage masser af spændende væddemål på Conference League, og vi tilbyder altid gode odds på kampene.

Når du spiller på Conference League handler det om at analysere holdene og se på deres form og styrker, da mange af disse hold er mindre kendte. Hold øje med hvem der er vinderfavoritter på papiret, og hvem der vil tage turneringen mest seriøst.

Underdogs og undertippede klubber kan skabe overraskelsen, især i begyndelsen. Jo tættere vi nærmer os finalen, jo mere strammer konkurrencen til – men det betyder ikke at overraskelsernes tid er ovre. I den første udgave af UEFA Europa Conference League så vi for eksempel hvordan Bodø/Glimt slog Jose Mourinho’s Roma med 6-1. Som bekendt endte Roma med at vinde Conference League sæson 2021/2022

Spiltips på Europa Conference League

Væddemål på Europa Conference League baseres holdets og spillernes kvalitet og deres motivation for at yde deres bedste i turneringen.

Klubber der kan stille med et stærkt hold med flere tilgængelige spillere til hver position er bedre rustet til at præstere både i de nationale ligaer i weekenden, og spille gode kampe om torsdagen hvor Conference League finder sted. 

Det kan nogle gange være en fordel at se formen på et hold an, og derfor er det en oplagt mulighed at placere live bets for hele tiden at have fingeren på pulsen. Når du spiller live væddemål vil vi konstant opdatere vores markeder, for at give dig de bedste odds og den bedste spilleoplevelse.

Når du spiller på Europa Conference League giver det ofte god mening samtidig at tjekke klubbernes  spilleskema. Det er ikke uset at mindre hold vælger at aflyse en dag i deres nationale liga for at fokusere på at træne til den vigtige europæiske liga.

Spil på vinderen af Europa Conference League

I Europa Conference League 2023/2024 kan vi se større europæiske hold repræsenterede, såsom for eksempel Aston Villa, Club Brugge og Fiorentina.

Europa Conference League finalen 2024 spilles den 29. maj på Agia Sophia stadium i Athen.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk