Top turneringer
WTA Lyon (FRA) - Hard
WTA
17
WTA Hua Hin (THA) - Hard
WTA
16
WTA 125K Cali (COL) - Clay
WTA
16
ALLE TURNERINGER
Alle konkurrencer
Promotions
2
Grand Slam-turneringer
6
WTA
65
Challenger
54
ITF mænd
9
ITF kvinder
28
Alle konkurrencer
Tennis
Tennis
2-vejs - Hvem Vinder?
Hvem vinder sættet?

Spil på Tennis

Hovedårsagen til at de fleste spillere bliver involveret i online sportsbetting er underholdningen. At se sport live er sjovt, og spændingen øges, når man har lagt penge på spil.

Naturen af tennis komplementerer live betting. Når der skiftes side efter hvert andet spil, har oddsere lov til en pause på op til 90 sekunder, hvilket giver spillerne mulighed for at placere et nyt bet.

Spil på kampe hele året rundt

Fra de indledende turneringer i Australian Open i Januar til slutningen af årets ATP-finaler (slutningen af November) er chancen for at spille på en tenniskamp altid til stede.

Tennis samler hundredvis af spillere, der konkurrerer i store turneringer rundt omkring i verden næsten hver uge i 11 måneder. Det er en hel års sport med muligheder for at placere bets jævnligt.

Interessante bets året rundt

Når du skal placere bets på en spiller, skal du altid tage højde for overfladen, som kampen spilles på og kvaliteten af spillerens rekord. Når du analyserer odds, skal du være opmærksom på, at de fleste mænd og kvinder på banen foretrækker en specifik overflade og har haft meget mere succes på deres foretrukne overflade.

Græs er foretrukket af nogle spillere, mens andre spillere har stilarter, der er mere velegnede til grusbane eller hardcourts. Grusbane er den mest langsomme af ATP-overfladerne, og en hård overflade betragtes som middelvejen.

Da tennis er en udendørs sport, spiller vejret en væsentlig rolle i spillet. Tag disse ting i betragtning, når du placerer bets.

Det sidste point

En af skønhederne ved tennisscoringssystemet er, at det er meget segmenteret. Med kampen opdelt i point, spil og sæt. Statistisk målbarhed giver mange muligheder for at analysere markedet og placerer bets.

For at vinde en tenniskamp skal du vinde det sidste point. Det lyder meget som filosofien bag betting. Du skal blive ved med at tage risiko for at komme videre.

Erfarne spillere, som har spillet i intensive, højprofilerede tenniskampe før, ved, at det er en stor mental udfordring at lukke en kamp.

ATP & WTA

Sæsonen og oddsene på tennis bets er styret af de store ATP-turneringer for mændene (især Masters 1000) og WTA for kvinderne. Oven i det er der fire store Grand Slam-turneringer pr. sæson, plus en sidste turnering ved slutningen af sæsonen, hvor de 8 bedste på sæsonens rangliste konkurrerer mod hinanden.

Sæsonens sidste Grand Slam-turnering er US Open, og den starter i slutningen af August. Her kan du bette på f.eks. Clara Tauson. Bet på kvindernes US open.

Uanset om det er herretouren (ATP) eller kvindetouren (WTA), er der flere tennisturneringer, du kan spille på. Mændernes US Open kan du også bette på.

Medier

Vælg fra listen med live begivenheder for at se medier.

Multi generator
-10000 - +900
Foretrækker hovedturneringer
A. Lobanov
slårS. Wakita
-400
A. Bondar
slårN. Parrizas-Diaz
+155
A. Sharma
slårT. Zidansek
+130
L. Noskova
slårG. Muguruza
-175
E. Routliffe/Xiyu Wang
slårH.-C. Chan/F.-H. Wu
+115
Tilføj valg
Skift valg
5,00 USD indsats betaler
123,40 USD
Tilføj på spilleseddel