Spil på Dansk Håndbold

Sportsbetting er blevet mere og mere avanceret gennem årene og et af grundene til dette, er omfanget af det data der er tilgængeligt for den enkelte spiller.

Håndbold er en af de sportsgrene, hvor der scores mål hele tiden og det er ofte en meget høj målscore, når kampen er ovre. Det er også en meget intens og fysisk kontaktsport, hvilket betyder der begås en del fejl.

Den danske herreliga består af 14 hold der dyster om at vinde trofæet. Det nederst placerede hold i slutspillet rykker ned til 1. Division.

De store drenge

I senere sæsoner har Aalborg Håndbold, GOG, Bjerringbro, Skjern og Holsterbro været de hold der har dystet om medaljer.

Aalborg Håndbold er lige nu et af verdens bedste hold og har endda gjort det meget gjort i Champions League.

Hvis man gerne vil se på hvem der er gode at oddse på som vinderne af turneringen, vil det være klogt at se på et af disse hold.

Europæisk eufori

Champions League håndbold er den største europæiske klubturneringen der spilles af diverse hold fra Europa. Senest har Aalborg Håndbold spillet sig i en finale, men desværre tabt til giganterne fra Barcelona.

Der er ingen tvivl om, at Aalborg står meget stærkt og det er derfor ikke en dårlig idé at holde øje med dem, som potentielle medaljevindere.

På den europæiske EHF koefficient-rangliste er den danske liga placeret som nr. 7.

Kvindernes håndboldliga

Dansk håndbold betragtes som et af verdens eliter, dette gælder også når det kommer til kvindernes Bambusa Liga.

På EHFs koefficient-rangliste er kvindernes håndboldliga placeret som nr. 3. Det vil altså sige at kvindernes liga uden tvivl er et af verdens bedste håndboldligaer.

Odense, Viborg, Herning-Ikast og Esbjerg har været blandt de dominerende hold i kvindernes liga i de seneste år. Odds på kvindernes håndboldliga.

Medier

Vælg fra listen med live begivenheder for at se medier.