Spil på Amerikansk fodbold

Spil på amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold er et populært valg når det kommer til bettingDet er en actionfyldt sport, fyldt med historie, prestige og højt tempo, hvilket sikrer masser af underholdende opgør. Vi tilbyder selvfølgelig et væld af væddemål på amerikansk fodbold, sådan at du altid kan være med på første række når bolden ruller. 

Spil med både pre-match og live på amerikansk fodbold med bwin og sikr dig de bedste odds på eventet, uanset hvordan kampen udfolder sig.

De største turneringer i amerikansk fodbold

Vi dækker de største turneringer, herunder den verdenskendte amerikanske liga, NFL, hvor vi også har sørget for spændende specialspil – blandt andet season specials og vinderspil.
Når sæsonens NFL finalister er fundet, er det tid til at kæmpe i det legendariske Super Bowl.
Super Bowl er, udover at være et sportshøjdepunkt, også et storslået underholdningsshow som følges verden over. College football er ligeledes en ganske populær liga, som vi følger tæt.

Væddemålstyper på amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold er en populær sport at placere væddemål på, og vi tilbyder altid et bredt udvalg af væddemål. Især NFL-kampene har mange spilmuligheder, hvor vi især gerne vil fremhæve vores nye og forbedrede Byg et Bet funktion – nu kan du kombinere Byg et Bet med andre valg, og endda med Byg et Bet fra andre kampe.

På den måde har du endnu mere frihed til at indgå ligepræcis de væddemål du ønsker – alt imens du kan se hvordan dine odds udvilker sig alt imens du redigerer og tilføjer valg til din spillekupon. Placer væddemål baseret på kampens resultat, spiller specials, halvelge og meget mere og få endnu mere ud af amerikansk fodbold, og enhver anden sport, med bwin. 

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk