Spil på Badminton

Mange forbinder sport med god stil og respekt – badminton er en af de sportsgrene, hvor der er ekstra fokus på god etikette. Opfundet som en gentlemansport i det victorianske Storbritannien, har badminton spredt sig over hele verden med stor entusiasme og er i dag domineret af nationer som Kina, Danmark, Indonesien og Sydkorea. Den største begivenhed på badmintonkalenderen er uden tvivl OL og det har været en turnering som ofte har været domineret af Kina så det er altid spændende at se om de vinder igen eller om en anden nation vil sætte en stopper for deres dominans.

Få de seneste odds på badminton

Badminton World Federation har været sportens forvalter siden 1934, og gennem BWF er der masser af gode badmintonturneringer på tilbud hele året. Øverst på listen er BWF World Championship, som finder sted i slutningen af året. I modsætning til OL har denne turnering været domineret af Japan. Du kan oddse på en række fantastiske turneringer med bwin, såsom BWF World Championship, The Thomas Cup og Uber Cup, du kan også finde de seneste bettingmuligheder på herre-, dame- og doublekampe.

Badminton live betting

Badminton er en fartfyldt sport, hvor en kort mangel på koncentration kan bestemme udfaldet af en kamp. Dette gør sporten perfekt til live-væddemål, og hos bwin kan du følge hver kamp gennem den live betting. Få gode odds på, hvem du tror, der vinder næste sæt, eller hvem der vinder kampen. Så uanset om du satser på topspillere som Kento Momota, Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Chen Yu Fei eller PV Sindhu for at vinde eller har spottet en underdog, kan du hos bwin finde gode væddemål både før og under hver kamp, uanset hvilket resultat du tror er mest sandsynligt.

Danske profiler

Viktor Axelsen er ikke kun den største badmintonprofil i Danmark men også blandt de største profiler i hele sporten. Viktor Axelsen vandt OL i 2020 i Tokyo og sikrede den anden guldmedalje til Danmark i mændenes singles.

Mia Blichfeldt er også en profil blandt kvindebadminton og med en guldmedalje ved EM har hun allerede sikret sig en prestigefyldt titel.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk