Top konkurrencer
Euroleague - Mænd
Europa
10
Alle konkurrencer

Spil på Basketball

Placer væddemål på basketball

Basketball er en populær sport, både at følge, men også at spille på. Hos bwin tilbyder vi mange spændende og attraktive væddemål på basketball, og vi dækker ligaer fra hele verden. De mest populære ligaer at spille på er uden sammenligning NBA og EuroleagueBasketball er en af de mest populære sportsgrene at oddse på, og der findes mange underholdende markeder du kan spille på, både pre-match og live.


Når du spiller på basketball er der mange faktorer der spiller ind – heriblandt er det vigtigt at huske på at der blot er 5 spillere på banen fra hvert hold, og der er ubegrænsede udskiftninger. Derfor kan tempoet og dynamikken af kampen lynhurtigt ændre sig.

Det er en af grundene til at basketball er en oplagt sport at bette på live, da vi konstant opdaterer vores odds for at sikre os at tilbyde dig attraktive væddemål hele tiden.

Spil på NBA

Den amerikanske liga, NBA, er uden tvivl den mest kendte og prestigefyldte basketball turnering i verden. Vi udbyder masser af spil på både playoff kampene og selvfølgelig selve turneringen. NBA byder på spil af høj kvalitet, og trods at det spilles om natten dansk tid, er det en oplevelse at følge dem. Med 30 hold fra hele Amerika er der benhård konkurrence om points, og der er derfor altid masser af spændende spil tilgængelige på verdens bedste basketliga.

Vi tilbyder også specialspl på NBA, hvor du kan placere vinderspil af ligaen, men også spil på hvilken division eller stat vinderholderet kommer fra.
Jo tidligere på sæsonen vinderspil bliver placeret, jo højere odds er der ofte at hente.

Nogle af de mest succesfulde hold i NBA historien er Los Angeles Lakers, Bolston Celtics og Golden State Warriors.

Spil på Euroleague

Den bedste europæsiske liga i basketball er Euroleague, hvor Europas bedste hold spiller mod hinanden. Det er er en populær liga at følge, især da spilletidspunkterne ofte passer bedre med at kunne følge kampene live herhjemme i Europa.

Der er ikke stor udskiftning i de deltagende hold i Euroleague, da to tredjedele af klubberne har et langtidsmedlemsskab i ligaen, og derfor er de automatisk sikret at spille i Euroleague sæson efter sæson.
Den sidste del af de deltagende klubber er de to finalister fra Europcup, samt klubber der kommer ind på wildcards.

I alt spiller 18 hold i Europleague, hvor du blandt andet finder klubnavne der klinger ganske velkendt, såsom for eksempel Real Madrid, Fenerbache og  FC Barcelona.

Med bwin kan du placere spændende væddemål på basketball, eller
enhver anden sport.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.