Top konkurrencer
Setka Cup - Men - Singles
Verden
1
Czech Liga Pro
Tjekkiet
30
Alle konkurrencer
Bordtennis
Bordtennis
2-vejs - Hvem Vinder?
Hvem vinder sættet?

Spil på Bordtennis

OL og VM er uden tvivl de største turneringer inden for bordtennis og bwin.dk giver odds på begge, så du kan sætte spil på de største bordtenniskampe. Udover de store turneringer, kan du også foretage væddemål på bordtennis både ude og hjemme inklusive Bordtennisligaen, Champions League for både herrer og damer, Setka Cup, TT Cup, samt den tyske Tischtennisbundesliga,

Spil live på bordtennis

Du kan følge bordtenniskampe live på bwin og sætte dit bet på de kampe du er mest interesseret i. Vi dækker turneringer både i Danmark og internationalt og du kan foretage dine spil, når du vil og oven i købet få gode odds med på vejen, uanset om det er danske Jonathan Groth, du spiller på eller nogle af de andre topspillere inden for bordtennis.

Hvorfor spille på Bordtennis?

Bordtennis er fyldt med spænding og overraskende resultater, perfekt til betting! Plus at det også er en sport, hvor Danmark har produceret topspillere på samlebånd lige fra Finn Tugwell og Michael Maze til Peter Rosenmeier, Mie Skov og den seneste stjerne Jonathan Groth. Så der er altid noget at komme efter, når det drejer sig om bordtennis.

Medier

Vælg fra listen med live begivenheder for at se medier.