Spil på Cykling

Efter fodbold, er cykling muligvis Danmarks mest populære sport at følge med i. Lige siden cykelryttere som Rolf Sørensen, Jesper Skibby, Brian Holm og selvfølgelig Bjarne Riis kæmpede sig op af de franske bjerge i 1990erne, har cykelløb været en fast del af den danske sommers mediedækning. At dansk cykling har produceret et væld af talentfulde ryttere uden stop i de sidste 30 år er blot endnu et tegn på hvor glade danskere er for folk på to hjul, der racer ud af landevejene, op ad stejle bakker og runde om de skarpeste sving både herhjemme og i de største cykelløb ude i verden. Hos bwin kan du følge alle de største cykelturneringer inklusive Tour de France, Giro d’Italia, Vueltaen, Flandern Rundt, OL, VM og selvfølgelig også Danmark Rundt, samt spille på lige den cykelrytter, du tror vil vinde løbet. 

Få de seneste odds på Cykling hos bwin

Meget kan nå at ændre sig i løbet af en enkelt turnering. Ryttere kan udgå, hold kan komme ind i en dårlig stime, eller et pludseligt udbrud kan vende op og ned på stillingen. I den seneste udgave af Tour de France, så vi blandt andet hvordan slovenske Tadej Pogacar snuppede den gule førertrøje fra sin landsmand (og vinderfavorit), Primoz Roglic, i en enkeltstart i det næstsidste løb. Ligeledes var der næppe mange der havde Søren Kragh Andersen som etapevinder, men sådan kan tingene hurtigt ændre sig i cykling og det bør selvfølgelig også reflekteres i de odds du får på cykling. bwin sørger for live dækning af alle de store cykelløb og her kan du også finde live odds på cykelresultater, så du får de bedste odds på de seneste udviklinger inden for cykelsport. 

Spil på cykling-specials, etapevindere og meget mere

Betting på cykelsport er meget mere, end blot at spille på hvem der vinder turneringen. Hos bwin.dk kan du finde en lang række spillemuligheder, såsom hvem der vinder næste etape, om en dansker slutter i top 3, samt head-to-heads blandt udvalgte ryttere, for blot at vælge nogle. Er der flere danske etapesejre i Tour de France i 2021? Kommer Egan Bernal tilbage til toppen igen? Eller kan Jakob Fuglsang komme i top 3 i et af de store løb i 2021-sæsonen? Følg bwins live dækning af cykelsport og hold øje med kampagner og FreeBets på cykling, så du kan få ekstra gode odds på dine spil.

Medier

Vælg fra listen med live begivenheder for at se medier.