Dart
Dart
2-vejs - Hvem Vinder?
Leg Handicap

Spil på Dart

Spil på dart

Dart er en sport der ser en stigende interesse. Det startede egentlig mest som en aktivitet i specielt engelske pubs, men har efterhånden bredt sig til store turneringer verden over. Dart er ligeledes blevet en populær sport at spille på, da det kan være rigtig underholdende at følge konkurrencen live imens man placerer sine væddemål på dart. 

Dart en en underholdende sport med et aktivt publikum, hvilket sikrer en lang række af ganske underholdende turneringer.
Dog er en ting sikker – præcisionen og koncentrationen fra de deltagende dartspillere er imponerende, trods den til tider farverige udklædning og udstråling.

Gode odds og væddemål på dart

Du kan spille på dart både pre-match og live. Populære væddemål på dart er blandt andet det klassiske vinderspil hvor du kan spille på vinderen af opgøret.
Når der spilles live, kan du ligeledes spille på hvem der vinder de respektive runder, eller under/over spil af de eftertragtede 180’ere.

Vi sørger hele tiden for at opdatere vores odds for at kunne tilbyde dig de bedste spil på dart.

Følg de store dartturneringer

Den ubestridt største turnering i dart er verdensmesterskaberne. PDC World Championship spilles hvert år i december og slutter i januar og vi har allerede væddemål klar til turneringen. Den foreløbige vinderfavorit er M. Van Gerwen, en af de største spillere i sporten. Han har tidligere vundet titlen 3 gange. Der er dog langt op til rekordindehaveren af netop denne titel. Den tilhører Phil ’The Power’ Taylor med hele 16 World Championship sejre.

I løbet af året kan vi blive underholdt af adskillige andre turneringer rundt omkring i verden. Danmark hoster også til tider turneringer som for eksempel Nordic Darts Masters.

Derudover kan du blandt andet også følge Modus Dart Super Series, en ugentlig turnering hvor 12 spillere konkurrerer fra mandag til fredag, indtil finalen spilles om lørdagen. Med andre ord er der altså sikret masser af spil og underholdning med dart hver eneste uge.

Spil på dart, eller enhver anden sport med bwin

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk