Spil på Formel 1

Væddemål på formel 1

Er du til fart, motorlarm og spænding? Så er formel 1 med garanti noget for dig! Det bliver mere og mere populært at spille på formel 1, og derfor har vi konstant opdateret vores side med spændende væddemål og attraktive odds på netop formel 1.

 Du kan oddse på F1 før løbet starter med kvalifikationsrunderne (den frie træning), selve løbet der køres om søndagen, og live betting. Der er stor underholdningsværdi at finde i formel 1, både at følge det, men i den grad også når man spiller på det. Der er udviklet adskillige betting-markeder, således at der altid kan indgåes spændende bets til gode odds.

F1 er højdepunktet for mange når det gælder motorsport, og det er de færreste kørere der klarer den til det prestigefyldte løb. Danske Kevin Magnussen er en af dem der har klaret den gennem nåleøjet.

Spændende spil på formel 1 med gode odds

Hos bwin finder du et væld af spil på formel 1, vi tilbyder blandt andet vinderspil på de store Grand Prix løb, hvor du kan spille på køreren, men også hvilket team der vinder løbet. Red Bull og Mercedes har ofte favorit-odds til netop denne titel. Hvert team stiller med 2 biler per løb, sådan at der er omkring 20 biler på banen til hvert løb.

Sæsonen for formel 1 foregår oftest mellem marts og november, og den køres over hele verden. Hver bane er forskellig, både i forhold til længde, men også selve banens form. Dette gør det endnu mere spændende at følge, og det er værd at huske at nogle kørere måske foretrækker nogle baner over andre, ligesåvel som nogle af bilerne kan være bedre rustet til visse baner og forhold – der er derfor ingen løb, eller odds, der er ens. Der er med andre ord altid underholdning og spænding at hente med formel 1.

Du kan som spiller oddse på mange forskellige væddemål på de enkelte løb. Ofte udbyder vi spændende specialspil, head to head og vinderspil, uden en bestemt kører eller hold.

Du kan også vælge at spille på langtidsspil, herunder vinderspil på formel 1. Vinderen af formel 1 sæsonen, altså verdensmesteren, findes ved at lægge de points sammen som køreren og holdet samler efter hvert løb.
Den, der ender med at have flest points, bliver hermed verdenmester. Mange husker nok dramaet mellem Max Verstappen og Lewis Hamilton, som var helt lige på points indtil sæsonens sidste og afgørende løb i 2021, hvor det endte med at Verstappen vandt sit første verdensmesterskab.

Du kan placere formel 1 vinderspil køreren eller teamet allerede nu. Hvem vinder den ærefulde titel som verdensmester 2023 i formel 1 sæsonen? Spil på den samlede vinder eller head to head med os.

Odds på Grand Prix løb

Odds på formel 1 kan ændre sig meget i løbet af en weekend, lige fra udfaldet af kvalifikatonsrunderne og til selve løbet. Derfor kan det anbefales at holde øje med de udbudte odds fra tid til anden, for at sikre dig de bedste. Formel 1 er en spændende motorsport med masser af fart over feltet. Spil på formel 1, eller enhver anden sport, med bwin allerede i dag og følg spændingen.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk