Spil på Formel 1

Et globalt sportsfænomen med hundrede millioner fans og spillere, Formel 1 er motorsportens højdepunkt. Enhver F1-kører i bunden af pyramiden drømmer om at komme til tops en dag.

At placere odds på sport online med bwin er øger spændingen, der topper ved synet af det ternede flag.

Det hele er i F1-titlen: nummer et i motorsport, først i rækken, toppen af bunken, kongen af bakken.

De hurtigste biler med de bedste racerfører

Ingen anden motorsport kan prale af være et racerløb med så rig en historie, både hvad angår legendariske racerkørere og bilproducenter der har skabt maskiner, der er ægte raketter med fire hjul.

Bilene bliver konstant udviklet og revolutioneret til at optimere forholdene for kørerne.

Begyndelsen på en ny æra

Da Lewis Hamilton og Sebastian Vettel nærmede sig slutningen af deres karrierer, er rækken af racerkørere, der kæmper for at indtage deres plads i toppen af sporten, fyldt med talent.

Max Verstappen og Charles Leclerc vil helt sikkert kæmpe om mesterskaberne i løbet af det næste årti og du kan tilføje Lando Norris, George Russell, Esteban Ocon og Alexander Albon til listen over spændende unge racerkørere, der kommer.

Anbefalede odds

Under hvert Grand Prix er de to typer F1-væddemål, der spilles mest på, pole position under kvalifikationen og vinderen af løbet.

En af de hyppigste kritikpunkter mod F1 er, at der ikke er nok overhalinger.

Når du satser på Formel 1, er vinderen i søndags meget ofte den, der noterede den hurtigste omgang dagen før.

Det er også en god idé at kigge på vejrforholdene, for hvis der eksempelvis er udsigt til kraftigt regnvejr, sker der ofte nogle meget uforudsigelige ting på banen og vi ser nogle navne på toppen af stillingen som vi ikke plejer at se.

De bedste i verden

Hvert F1-hold er et teknisk kraftcenter i sig selv, men nogle af dem repræsenterer toppen af det teknologiske isbjerg hos nogle af verdens største bilvirksomheder.

De bedste bilproducenter i verden (Ferrari, Mercedes, Renault, Lotus osv.) hyrer de bedste chauffører og ingeniører i hele verden til at gøre én ting – køre rundt på en bane så hurtigt som de kan.

Hvis du kan lide at oddse på denne sport, er det bedste du kan gøre at studere de strategiske beslutninger, der er truffet ved starten og under løbet.

Banerne er varierende

Hvert spor er forskelligt. Der er gadeløb som Monaco (ja, 290 km i timen på almindelige veje!), natteløb, tekniske løb som Silverstone og ørkenløb. Det er en årelang global konkurrence, så det er fantastisk at se racerkørere komme fra Australien til Europa og Brasilien til Amerika. Blandt dem er championkørere, hvoraf den ene vil slutte over alle andre i førerstillingen.

Det der gør racerløb som Formel 1, Nascar og Moto GP så spændene er, at det handler meget ofte om, hvordan man kan optimerer brugen og håndtering af banen, dets hjørner og svære sektorer.

Medier

Vælg fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt.
Tjek vores sportsspil og vælg et spil ved at klikke på oddset
Indbetal
Luk