Spil på politik

Hvem bliver den næste amerikanske præsident? Holder Macron fast i den franske præsidentstol? Hvad sker der med Storbritannien og Brexit og hvad med næste EU-valg? Og hvem bliver Danmarks næste statsminister? En masse gode spørgsmål og hvis du har svarene, så giver vi dig gode odds på at spille på diverse resultater inden for politik i både ind- og udland. 

Hvorfor skal jeg sætte et spil på Politik?

Det politiske landskab ændrer sig hele tiden og der er altid overraskelser i vente. Specielt inden for det seneste årti har der været en række overraskende valgresultater på tværs af kloden, bare tag Brexit og Donald Trump som eksempler. En klar favorit kan smide det hele væk med en enkelt fejltagelse og en politisk underdog kan altid komme ind fra kulden og overraske alle. Dette gør politik til et konkurrencemæssigt spændende marked, som vi elsker at følge.

Få gode odds på Politik

Hos bwin kan du finde gode odds når du sætter et spil på politik. Vi dækker både folketingsvalget i Danmark, samt de største politiske begivenheder i USA og Europa og du kan spille på både enkelte politikere såvel som partier. Alt du skal gøre er at vælge hvem du tror vinder, uanset om du satser på favoritkandidaten eller vælger at sætte et spil på valgets underdog. I politik kan en afstemning gå alle veje og det giver gode spillemuligheder.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk