Spil på skak

I 1972 var hele verden fokuseret på en svagt belyst idrætshal i Reykjavik, hvor Verdensmesterskabet i Skak fandt sted. Aldrig før havde der været så meget offentlig fokus på sporten, men dette var dybt inde i den Kolde Krig og på tværs af skakbordet sad de to bedste skakspillere: amerikaneren Bobby Fischer og den regerende stormester, Boris Spassky fra Sovjetunionen. Efter at have udkæmpet adskillige spil, der tog over to måneder at færdiggøre, stod Fischer som den nye mester, da Spassky trak sig, efter det 21. spil. Meget er sket siden denne epokegørende finale, men skak er forblevet en populær sport, der har været fyldt med fantastiske spillere såsom, Anatoly Karpov Garry Kasparov, Vishy Anand og Magnus Carlsen (de sidste to er forresten blevet trænet af danskeren Peter Heine Nielsen). Skaksæsonen er fyldt med store turneringer og hos bwin kan du følge dem alle og finde gode odds på hvem du tror bliver den næste stormester. 

 

Følg skak live hos bwin.

Skak virker måske ikke ligefrem som den mest underholdende sportsgren i forhold til for eksempel fodbold og basketball. Det er nu stadig en sport, der er fyldt med intensitet, hvor overraskende sejre, gode strategier og tab af koncentration kan påvirke kampens udfald. Du kan følge alle store events via bwin og få de seneste odds på skak. Hvis lykken pludselig vender for en spiller i løbet af et spil, så bør dette også kunne ses i oddsene, hvilket er præcis, hvad du kan finde via bwins live betting-side

 

Få gode betting odds på skak

Selvom han stadig er ganske ung, så har den norske stormester Magnus Carlsen domineret skakscenen i ganske mange år nu, blandt andet med 4 World Chess Championship-medaljer i træk. Det betyder selvfølgelig at Magnus Carlsen klart er favorit ved de fleste skakturneringer. Der er dog en række spillere, der er klar til at udfordre nordmanden. Amerikanske Fabiano Caruana, Ding Liren fra Kina, samt franske Maxime Vachier-Lagrave er alle spillere, der sagtens selv kan vinde turneringer. Carlsens dominans betyder at der er gode odds på de fleste modspillere, og dem kan du finde hos bwin, så du kan tage lige det betting-træk du har udset dig. Udover de store turneringer i udlandet, kan du også finde danske skakmesterskaber. Der er rigeligt med spændende, spirrende danske skakstjerner rundt omkring i landet. Køge Skakklub og Skanderborg Skakklub, blandt andre, er begge godt repræsenteret på Dansk Skak Unions rangliste og der er helt sikkert et par unge talenter på vej, der forhåbentligt kan udfordre på internationalt plan.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk