Spil på Underholdning

Hos bwin har vi stor interesse for musik, TV og film, hvilket betyder at vi altid har fokus på hvilke markeder, inden for underholdning, der kunne være spændende at sætte et spil på. Du kan blandt andet spille på hvem der bliver den næste James Bond, samt hvem der vinder årets Oscars, Grammy og Emmy-priser. Vi har også Specials på udvalgte TV-serier og bands, så du har rigeligt at vælge imellem, hvis du vil foretage et bet på underholdning.

Hvorfor skal jeg spille på Underholdning?

Underholdningsbranchen virker måske ikke som det mest oplagte sted at sætte et væddemål, men hvis man kigger nærmere på de enkelte markeder, så er det straks indlysende, hvorfor et bet på musik, TV eller film kan være spændende. I modsætning til sportsspil, så behøver man ikke at være ekspert for at sætte et spil på vinderen af en TV-konkurrence, udfaldet af en TV-serie eller hvem der snupper en stor pris. Der er også enormt mange forskellige genre inden for underholdning, der gør at der altid er noget interessant at spille på. 

Seneste spilleodds på Underholdning

Hvilket land vinder Melodi Grand Prix i år? Hvem vinder X Factor? Og hvem snupper prisen for årets bedste film? Der er rig mulighed for at sætte et spil på lige det marked inden for underholdning, som du hælder mest til og vi giver gode odds på tværs af TV, film og musik og spillemarkeder er altid opdateret, så du kan finde de seneste odds på det bet du har lyst til spille på inden for underholdningsbranchen.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk