Spil på Europa League

Europa League, kaldt UEFA Cuppen før, tiltrækker de gode europæiske hold hver sæson - dem med dårlige chancer for at komme i Champions League, men som stadig er konkurrencedygtige. Du kan oddse på Europa League hos bwin på verdens mest populære sport. Odds på fodbold.

bwin er gået sammen med UEFA for at sponsorere både Europa League og den helt nye Europa Conference League i de næste tre sæsoner. Dette partnerskab tilbyder en række muligheder for vores spillere ved at skabe nye oplevelser og unikt indhold.

To nationer har domineret Europa League i de sidste mange år

I det sidste årti har spanske hold ofte løftet trofæet. I de foregående sæsoner er finalen blevet vundet af mange spanske, samt engelske hold.

Det er derfor en god ide at kigge efter hold fra disse to nationer som er med i turneringen for eventuelt god odds til vinderen.

Andre store hold er ofte fra de øvrige største europæiske ligaer, Italien, Portugal og Frankrig.

Anbefalet odds til Europa League

For at gøre det godt på odds i Europa League skal du se på de hold med en stor trup - dem, der kan spille i ligaen og Europa League i midtugen uden at det rammer deres trup hårdt. Husk her, at langt de fleste kampe foregår en torsdag aften.

Den første kamp i Europa League-slutspillet er planlagt til februar. Vinderne af disse otte kampe slutter sig til de otte gruppevindere af UEFA Europa League i ottendedelsfinalen.

For knockout-kampe og resten af konkurrencen afskaffes reglen om udebanemål, som lover at give flere spændende kampe. Vores anbefalede væddemål til ottendedelsfinalen vil være kampe med mere end 2,5 mål scoret.

Giganter i Europa League

Der er nogle hold der har vundet Europa League mange gange og generelt gør det meget godt i turneringen. Blandt andet Sevilla som har vundet turneringen flest gange, inklusive tre sejre i træk mellem 2014 og 2016.

Konkurrencen tager endnu en drejning, når den optager de otte hold fra Champions League, som møder de otte grupper som er de næstbedste. På dette tidspunkt i konkurrencen kan du få en bedre idé om, hvilket hold der ender med at tage trofæet. Spil på Champions League med bwin.

 

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.