Odds på La Liga

Odds på La Liga

La Liga er Spaniens bedste liga, og sammen med den spanske cup Copa del Rey, er det de ældste og mest prestigefyldte turneringer på spansk jord. La Liga er præget af teknisk dygtigt spil, præcise afleveringer og kampe på højt niveau. Specielt er Real Madrid og Barcelona blevet til legendariske klubber, som blandt andet både har vundet Champions League og mange andre store turneringer.

Når de to giganter mødes går det ikke stille for sig, opgøret går under navnet ’el clasico’, og tiltrækker altid meget opmærksomhed, da der ofte er langt mere på spil end blot kampen på point.

Det er derfor ikke uden grund at La Liga er en populær liga, både at følge, men også at spille på. Vi tilbyder altid attraktive odds på La Liga, både pre-match og live.

Spændende væddemål på La Liga

Hos bwin finder du et væld af spændende væddemål med attraktive odds på Spaniens bedste liga. Et populært valg er vinderspil, hvor du helt fra sæsonens start kan score fordelagtige odds, hvis du placerer et væddemål på vinderen af La Liga.

Som oftest er det Barcelona eller Real Madrid der kan løfte trofæet, men konkurrencen er tæt og standarden høj og intet er givet på forhånd.

Når du oddser på La Liga med bwin, kan du også finde specialspil, såsom vores populære og netop opdaterede Byg et Bet funktion.

Du kan også oddse på kampens første målscorer, over/under mål og meget mere. Alle La Liga kampe tilbydes også live, hvor vores odds konstant vil følge udviklingen af kampen, hvilket sikrer dig de bedste vilkår som spiller.

For at sikre dig de bedste odds på dine væddemål på La Liga, kan du tage et smut forbi vores forbedrede odds,
Price Boosts og Combi+. Her er populære væddemål blevet boostet, sådan at du potentielt kan score højere gevinster når du oddser på La Liga.

Danske spillere i La Liga

Ligesom andre store ligaer, som for eksempel Premier League, kan vi også finde danske spillere repræsenteret i La Liga. De største profiler er uden tvivl Anders Christensen ’AC’ i Barcelona og Martin Braithwaite der spiller for Espanyol. Begge spillere har spillet i den danske Superliga, som har været springbrættet for mange succesfulde danskere i udlandet.

Så er du til fodbold i absolut topklasse, med teknisk gennemtænkt og smukt spil, krydret med stolte traditoner og historie, så er La Liga bestemt en liga for dig at følge.

Spil på La Liga, eller enhver anden
fodboldkamp med bwin.
Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk