Ligue 1 Odds

Fodbold
Resultat 1X2
Over/Under
I dag
1
X
2
Mål
Over
Under
onsdag - 24.04.2024
1
X
2
Mål
Over
Under
fredag - 26.04.2024
1
X
2
Mål
Over
Under
lørdag - 27.04.2024
1
X
2
Mål
Over
Under
søndag - 28.04.2024
1
X
2
Mål
Over
Under

Odds på Fransk Fodbold

Spil på Ligue 1

Frankrigs bedste fodboldliga, Ligue 1, er en spændende og populær liga at følge. Nogle af verdens bedste fodboldspillere har startet deres karrierer i netop denne liga.

Siden 2012 har PSG domineret ligaen, især fordi de har økononien til at hente nogle af de bedste spillere på markedet, herunder har de haft stjernespillere som for eksempel Mbappe, Messi.

Andre klubber benytter en ande strategi, som for eksempel Lille, Lyon og Monaco, som i stedet har en tendens til at hente lokale spillere for herefter at lære dem op. Netop disse hold har formået at give Paris Saint-Germain kamp til stregen med deres fremgangsmåde.  

Af denne grund er disse hold ofte populære at spille på til at vinde, og når de mødes er der garanteret masser af spænding og underholdning. 

Spiltips på Ligue 1

Ligue 1 kendetegner sig ved at have en offensiv spillestil, hvilket ofte resulterer i målrige kampe med masser af action. Derfor kan over/under målscorespil være særligt interessante når det kommer til at spille på Ligue 1.  

Siden 2010, er der registreret i gennemsnit over 2 mål pr. kamp, i flere sæsoner har dette gennemsnit endda været på 2.5 mål pr. kamp.

Vi tilbyder selvfølgelig også væddemål på første målscorer, en bestemt spiller til at score flest og at en spiller scorer til enhver tid.

Fransk topfodbold har indflydelse i hele verden

Som nævnt er Ligue 1 kendt for at udvikle topspillere med stor succes, både i Frankrig, men også i resten af verden.

Nogle af de absolutte topspillere der har begået sig i Frankrigs bedste række har blandt andet været Thierry Harry, Kylian Mbappe, Zidane, Paul Pogba og Karim Benzema.

Af den grund er der ofte også ofte tit mange velkendte ansigter når Frankrigs landshold går til banen til for eksempel EM eller VM, hvor de ofte er spået gode chancer på forhånd. 

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk