Odds på Engelsk Fodbold

Et af de største indikationer på den høje kvalitet som engelsk fodbold producerer, er EFL Championship ligaen. Ligeledes er der også Tyskland og 2. Bundesliga og udover dem, er det få fodboldnationer, der kan prale af så højt et fodboldniveau uden for den højeste række, hvorfor mange vælger at oddse på Bundesligaen.

Der foregår en masse spænding på banen for de spillere, der repræsenterer deres klubber. Det er blevet et af de førstevalgs markeder for online betting, da niveauet blandt de forskellige hold er ret lige, derfor er der altid chance for overraskelser.

En udfordrende og populær liga

Der er masser af fodbold betting man kan spille på i sæsonen, men i Championship ligaen er der meget mere travlhed end andre europæiske ligaer. EFL Championship hold skal spille i alt 46 kampe i løbet af sæsonen.

At tiltrække ugentlige publikummer på over 30.000 fans er normen i EFL Championship. Dette er et af de højeste tal - mere end de fleste hold i de højeste rækker rundt omkring i Europa, og det er et afgørende eksemple på engelsk fodbolds enorme popularitet og kvalitet.

Masser af hold at oddse på

Topholdene i EFL Championship kæmper hver uge, for at give deres klubber en chance for at opnå direkte oprykning til fodboldens elite - nemlig Premier League. Det er verdens største liga og det er også den liga med de fleste seere og størst popularitet, du kan spille på Premier league .

For de hold, der ikke helt når de automatiske oprykningspladser, er der en spændende kamp om en plads i slutspillet, der finder sted i slutningen af sæsonen. Det er ofte rigtig mange hold der kæmper om en af disse pladser helt frem til sæsonens allersidste kamp.

I den anden ende af tabellen vil de hold der slutter 22. til og med 24. rykke ned til tredje række, kendt som League One. I de seneste år har nogle store navne stået over for denne barske realitet, der viser, hvor hård og tæt ligaen er.

EFL Championship tips til betting

Når man skal oddse specifikt på kampe i EFL Championship, er holdene som regel meget tæt matchede, og der er ofte kampe hvor højt placerede hold taber til lavere placerede hold.

Ligapositionen i EFL Championship er derfor en upålidelig indikator for at vælge vinderen af et spil. At oddse på mål-tips er derimod meget mere populært. At se på højt scorende og formstærke hold kan være gode indikationer om, hvem man skal oddse på.

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk