Odds på Europæisk Fodbold

Spil på Europamesterskaberne

Hvert fjerde år kan vi følge EM i fodbold, hvor de bedste fodboldnationer i Europa kæmper om den eftertragetede titel som værende europamestre.
Den næste EM slutrunde finder sted i 2024, hvor den afvikles i Tyskland. Danmarks seneste EM præstation var i 2021, hvor de storspillede og nåede til semifinalerne til England slog dem ud af turneringen.

Allerede nu kan du placere væddemål med gode odds på EM 2024 og EM kvalifikationsrunderne.

Europas største fodboldfest

EM og VM er ubestridt de største fodboldbegivenheder der finder sted. De formår at samle nationer og fans på tværs af klubber.
Trods man kan være uenige om hvilken klub man støtter, så er der ofte bred enighed om at følge sit land i kampen om en god placering i Europa, eller verdensmesterskaberne.

Hvert andet år kan du følge og spille på enten EM eller VM, og vi har ofte mange spændende specialspil, boostede odds og kampagner du kan opgradere din spillekupon med.

EM 2024

Spanien og Tyskland har vundet EM 3 gange, hvor Spanien endda tog titlen 2 gange i træk. Frankrig og Italien har hver vundet turneringen 2 gange.
Derfor ligger disse nationer ofte lunt i svinget som EM-favoritter. 

Vinderen af EM 2021 var Italien. Frankrig gjorde det ligeledes godt i VM, hvor de i 2022 kom i finalen. Derfor er både Frankrig og Italien spået gode chancer på forhånd.

Trods at Danmark nåede semifinalerne, så leverede de en skuffende præstation til VM. Derfor er der netop nu ganske høje odds at hente på Danmark som vinder af Europamesterskaberne 2024.

Tag et kig på vores sportsside og find inspiration til dit næste væddemål, vi tilbyder bets på et væld af sportsgrene, både pre-match og live.
 

Medier

Vælg eller fra listen med live begivenheder for at se medier.

Ingen spil valgt
Gennemse vores tilbud på spil på sport og vælg spil ved at klikke på oddsene
Indbetal
Luk